Η προσθήκη διακεκριμένου τραπεζικού στελέχους στη NATECH Financial Software

Η Natech ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τον έμπειρο τραπεζίτη και επενδυτή Χάρη Αντωνίου, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο, συμβάλλοντας στην περεταίρω επέκταση της Natech στην παγκόσμια τραπεζική αγορά.

Η προσθήκη διακεκριμένου τραπεζικού στελέχους στη NATECH Financial Software

Ο Χάρης Αντωνίου είναι ο ιδρυτής και CEO της Neptune Maritime Leasing Ltd με κύριο μέτοχο το Latsco Family Office, καθώς και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Amsterdam Trade Bank, ενώ τα τελευταία 25 χρόνια έχει αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε κορυφαία ιδρύματα, έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθύνων Σύμβουλος στο τμήμα Ενέργειας, Εμπορευμάτων και Μεταφορών και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης της ABN AMRO, καθώς και CEO του ομίλου AMCI με επενδύσεις σε πρώτες ύλες, εμπορεύματα και ναυτιλία.  Πρόσφατα ως συνεργάτης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Advent Technologies Inc, πρωτοστάτησε στην άντληση ιδιωτικών κεφαλαίων και την εισαγωγή της εταιρίας στο Nasdaq.

Δήλωση Χάρη Αντωνίου: «ο τραπεζικός χώρος διέρχεται μια περίοδο ανακατατάξεων σε μεγάλο βαθμό οφειλόμενων και στις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις. Η ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών που μειώνουν το λειτουργικό κόστος και βελτιώνουν την παροχή υπηρεσιών και την εμπειρία των πελατών ανάγεται πλέον σε στρατηγικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συνεργασία μου με την Natech, μια νεανική, δυναμική και δημιουργική εταιρία τραπεζικού λογισμικού με μοναδικές δυνατότητες και προοπτικές σε παγκόσμιο επίπεδο.»