Ο Διευθυντής Πληροφορικής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου για τη μετάβαση στο CSB2 και στο Apollo web banking

Ο Ιωάννης Τσαβδαρίδης Διευθυντής Πληροφορικής & ψηφιακής Τραπεζικής Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου στο Netweek - τεύχος Ιουνίου 2021.

Ο Διευθυντής Πληροφορικής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου για τη μετάβαση στο CSB2 και στο Apollo web banking

Στο άρθρο του Netweek γίνεται αναφορά στην εγκατάσταση του νέου Core Banking System CSB2 καθώς και στην επικείμενη λειτουργία του Apollo web banking και του Artemis mobile banking στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, τα οποία θα τεθούν σε λειτουργία την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

''Το σημαντικότερο έργο που ''τρέχουμε'' είναι η μετάπτωση στο νέο core banking σύστημα, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από το προηγούμενο. Είναι πολύ μοντέρνο σύστημα, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά….Το νέο μας τραπεζικό σύστημα με APIs μας επιτρέπει να εμπλουτίσουμε τις συναλλαγές μας και στο mobile banking.

Παράλληλα με το core banking συνδέεται το e-banking σύστημα της Τράπεζας, το οποίο αναβαθμίζεται επίσης για να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες, για παράδειγμα το άνοιγμα νέου λογαριασμού, υποστήριξη νέων τύπων πληρωμών, η ανάκτηση κωδικών απομακρυσμένα. Το e-banking αναβαθμίζεται λειτουργικά για να υποστηρίζει και υπηρεσίες corporate banking.''