Εταιρικά Highlights

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας:

Αφιέρωμα του Star.gr στη Natech


07 Oct, 2016

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας star.gr κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Natech στο θέμα που αναπτύσσει αναφορικά με τις εταιρείες που ''κρατούν τα καλά μυαλά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην επαρχία''. 

Μαθετε περισσοτερα

Γίνε μέλος της ομάδας της Natech - Ζήσε στα Ιωάννινα!


06 Oct, 2016

Γίνε μέλος της ομάδας μας και ζήσε σε μια σύγχρονη επαρχιακή πόλη τα Ιωάννινα, απολαμβάνοντας την ποιότητα ζωής της επαρχίας και τις ανέσεις μιας μεγάλης πόλης.

Μαθετε περισσοτερα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας επεκτείνει το δίκτυό της μέσω της επιλογής του συστήματος πληρωμών σε σημεία πρακτόρων ''Natech.PAY''


15 Sep, 2016

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας επισφραγίζει την πολυετή συνεργασία της με τη Natech, επιλέγοντας για ακόμα μια φορά τις λύσεις της. Αυτή τη φορά επιλέγει το ολοκληρωμένο on-line σύστημα πληρωμών Natech.PAY μέσω του οποίου η Τράπεζα επεκτείνει το δίκτυό της αποκτώντας πράκτορες σε όλη την Ελλάδα. 

Μαθετε περισσοτερα

Διαφοροποίηση τράπεζας με τη χρήση των λύσεων της NATECH!


17 Aug, 2016

Οι λύσεις της Natech προσφέρουν στις συνεργαζόμενες τράπεζες τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και να αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.  

Μαθετε περισσοτερα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου η πρώτη Τράπεζα στην Ελλάδα που εφαρμόζει ‘’Video Customer Service’’


29 Mar, 2016

ΠΡΟΪΟΝ: Natech.CSBweb

 

Μαθετε περισσοτερα

Συμμετοχή της Natech στο '' 12o Παγκόσμιο Forum Μικροχρηματοδότησης''


21 Mar, 2016

H Natech συμμετείχε στο '' 12o Παγκόσμιο  Forum Μικροχρηματοδότησης '', το οποίο έλαβε χώρα στο Βερολίνο στις 16-17 Μαρτίου 2016.

 

Μαθετε περισσοτερα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της Natech με θέμα συζήτησης ''CSB και μηχανογραφική υποστήριξή του''


22 Feb, 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου της Natech  Α.Ε., στις 20-21 Φεβρουαρίου 2016 στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Ιωάννινα, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι 8 Συνεταιριστικών Τραπεζών.

 

Μαθετε περισσοτερα

Οργανώθηκε με επιτυχία η Natech ''OPEN DAY''


18 Feb, 2016

Η Natech σε συνεργασία με το γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε την Τετάρτη 17/02/2016  ''Open Day'' για τους φοιτητές του τμήματος πληροφορικής 

Μαθετε περισσοτερα

Δηλώστε συμμετοχή στη Natech ''OPEN DAY''


05 Feb, 2016

Η Natech σε συνεργασία με το γραφείο διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει ''Open Day'' για τους φοιτητές του τμήματος πληροφορικής.

Μαθετε περισσοτερα