Τα νέα μας

Η Νatech ανανεώνει την πιστοποίησή της ως Microsoft Silver Cloud Platform partner.


30 Nov, 2016

Η Natech έχει υιοθετήσει και προωθεί την τεχνολογία cloud. Η πιστοποίηση της Microsoft ως “Microsoft Silver Cloud Platform partner” επικυρώνει την πολυετή συνεργασία της Natech με τη Microsoft καθώς και τη φιλοσοφία της εταιρείας σχετικά με τη προώθηση της καινοτομίας.

Μαθετε περισσοτερα

H Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου για τη μετάπτωση στο νέο Τραπεζικό Σύστημά της, Natech ''CB2''.


21 Nov, 2016

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου διερευνά-εξετάζει τη μετάπτωση στη νέα πλατφόρμα (CSB2) του τραπεζικού της συστήματος, καθώς και του e-banking σε συνεργασία με τη Natech.  

Μαθετε περισσοτερα

Παρουσίαση Natech.MyFleet στην 32η διεθνή έκθεση τουρισμού ΄΄PHILOXENIA΄΄ 2016


21 Nov, 2016

Το on-line σύστημα τηλεματικής διαχείρισης στόλου οχημάτων της Natech παρουσιάστηκε στην Έκθεση Philoxenia στις 18-20 Νοεμβρίου 2016. 

Μαθετε περισσοτερα

Natech MYFLEET animation video


31 Oct, 2016

Παρακολουθήστε μέσω του animation video τη λειτουργία και τη χρηστικότητα του Natech MYFLEET - Σύστημα αδιάλειπτης παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων.

Μαθετε περισσοτερα

Παρουσίαση Natech.PAY στην έκθεση ΄΄Super Market, Mini Market και Περίπτερο 2016΄΄


11 Oct, 2016

H ολοκληρωμένη λύση διαδικτυακών πληρωμών ‘’Natech.PAY’’ παρουσιάστηκε στο εκθεσιακό περίπτερο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων Argo Change και Moneygram, στην Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο στις 30 Σεπτεμβρίου - 02 Οκτωβρίου 2016. 

Μαθετε περισσοτερα

Αφιέρωμα του Star.gr στη Natech


07 Oct, 2016

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας star.gr κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη Natech στο θέμα που αναπτύσσει αναφορικά με τις εταιρείες που ''κρατούν τα καλά μυαλά στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην επαρχία''. 

Μαθετε περισσοτερα

Γίνε μέλος της ομάδας της Natech - Ζήσε στα Ιωάννινα!


06 Oct, 2016

Γίνε μέλος της ομάδας μας και ζήσε σε μια σύγχρονη επαρχιακή πόλη τα Ιωάννινα, απολαμβάνοντας την ποιότητα ζωής της επαρχίας και τις ανέσεις μιας μεγάλης πόλης.

Μαθετε περισσοτερα

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας επεκτείνει το δίκτυό της μέσω της επιλογής του συστήματος πληρωμών σε σημεία πρακτόρων ''Natech.PAY''


15 Sep, 2016

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας επισφραγίζει την πολυετή συνεργασία της με τη Natech, επιλέγοντας για ακόμα μια φορά τις λύσεις της. Αυτή τη φορά επιλέγει το ολοκληρωμένο on-line σύστημα πληρωμών Natech.PAY μέσω του οποίου η Τράπεζα επεκτείνει το δίκτυό της αποκτώντας πράκτορες σε όλη την Ελλάδα. 

Μαθετε περισσοτερα

Η Natech προτείνει θέματα διπλωματικών - πτυχιακών εργασιών.


02 Mar, 2016

Η Natech έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, προτείνει θέματα διπλωματικών και πτυχιακών εργασιών στους φοιτητές/τριες του τμήματος.

 

Μαθετε περισσοτερα